'Bize böyle valiler lazım'

'Bize böyle valiler lazım'

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, yaşlı bir vatandaşın derdini dinlerken diz çöktü. O anları paylaşan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ise, "Randevumuz vardı, beklemeden odaya alındık. Vali diz çökmüş vatandaşın derdini dinliyor. Bize böyle valiler lazım" dedi. Valinin görüntüsü sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan birisi oldu.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel sosyal medya hesabından İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında yaşlı bir teyzeyi diz çökerek dinlerken çekilen fotoğrafını paylaştı.
 

İzmir Valisi Ayyıldız'ın diz çökmüş halde teyzeyi dinlerken çekilmiş fotoğrafını paylaşan Atilla Sertel, “Bize böyle valiler lazım” dedi.

Vali Ayyıldız’dan övgüyle bahseden Sertel, fotoğrafın hikâyesini ise şöyle anlattı: “İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın makamında çekildi bu fotoğraf. Randevumuz vardı, beklemeden odaya alındık. Vali diz çökmüş vatandaşın derdini dinliyor. Danışmanım Seyfettin Şen o anı ölümsüzleştirdi. Bize böyle valiler lazım. Halkın önünde diz çöküp derman bulanlardan. Kutluyorum.”


YURT HABER