Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 14.09.2020 21:06
Paylaş:
A+ A-

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ beraberinde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal ÜNGÖREN ve Şube Müdürü Şevket KÜÇÜKZOROĞLU ile birlikte hafta sonu gerçekleştirilen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

Sırasıyla Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu, TOKİ Bahattin Gazi Ortaokulu ve Fevzi Çakmak Anadolu Lisesinde hafta sonu devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Akbaş öğrencilerle bir araya geldi.

Okullarda özellikle covid-19 salgını sebebiyle Bakanlığın  “Okulum Temiz” sertifikasyon belgesi şartlarının yerine getirip getirmediğini de denetleyen İl Millî Eğitim Müdürü gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ öğrenciler tarafından yöneltilen soruları yanıtlayarak derslerinde başarılar diledi.

Ziyaret kapsamında değerlendirmeler yapan AKBAŞ: “31 Ağustos 2020 tarihinden itibaren 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile okullarımızda telafi eğitimi uzaktan eğitim ile, 8.ve 12. sınıflarımız içinse ayrıca Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başlamıştır. 21 Eylül’de de inşallah anasınıfı ve 1. sınıflarımız da haftanın belirli günlerinde yüz yüze eğitime başlayacaklar.  Diğer günler ise uzaktan eğitime devam edecekler. Uzaktan eğitim hem yenilenen materyalleri ile Bakanlığımızın EBA sistemi üzerinden hem de diğer sosyal ağlar üzerinden başarılı bir şekilde devam etmektedir. Okullarımızda hijyen şartlarının, maske ve mesafe kurallarının yerine getirildiğini memnuniyetle görmüş olduk. Öğrencilerimizin tekrar öğretmenleri ile buluşması yüz yüze eğitim yapmaları bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Öğrencilerimiz de öğretmenlerimiz de okullarını, sıralarını özlemişler. Gösterdikleri hassasiyetten dolayı tekrar idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Merkez Bankası faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı

Yayın: 25.04.2024 14:34
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı.

TCMB Para Politikası Kurulu, “Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir.” açıklaması yaptı. (AA)