Fanatik Çift, Nikah Masasına Fenerbahçe Formasıyla Oturdu

0

Fanatik çift, nikahta gelinlik ve damatlık yerine Fenerbahçe forması giydi Damat İsmail Avşar “eşim benden daha koyu bir Fenerbahçe taraftarı fikir ondan çıktı ben de seve seve kabul ettim” dedi.

 

İznikli Gizem Çakır (22) ve İsmail Avşar (28) çifti normalleşme sürecinin başladığı 1  Haziran tarihinde hayatlarını birleştirmek için İznik Belediyesine başvurdu. Fanatik çift İznik Belediyesi Nikah Salonuna gelinlik ve damatlık yerine üzerlerinde Fenerbahçe forması ile geldi. Genç çift nikah memuru Önder Üncü’ye de Fenerbahçe forması giydirdi.

 

Nikah salonuna Fenerbahçe renkleri ile süsledikleri düğün arabası ile gelen çift nikah masasına da Fenerbahçe bayrağı örttüler. Damat Avşar kız arkadaşıyla Fenerbahçe maçına gitmek için gerçekleşen organizasyonda tanıştıklarını belirterek, şunları söyledi:  “İznik Fenerbahçe Derneğinin düzenlediği bir maç organizasyonunda tanıştık. Gizem tam bir fanatik Fenerbahçeli zaten bu teklifte ilk olarak ondan geldi bende seve seve kabul ettim” dedi.

 

Genç çiftin nikah şahitliklerini yapan arkadaşları da Fenerbahçe forması giyerken fanatik çiftin ısrarlarını kıramayan nikah memuru da sarı lacivert formayı giyerek nikah kıydı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.