KARS Haber Girişi : 24 Mayıs 2020 01:00

Kars'ta ARAS Edaş Çalışanına Koronavirüs Bulaştı

Kars'ta ARAS Edaş Çalışanına Koronavirüs Bulaştı
Kars'ta ARAS Edaş'ta çalışan bir personelin koronavirüs testi pozitif çıktı. Yakın temas çevresinden 6 kişi karantinaya alındı.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre kurum bünyesinde çalışan bir personel virüs belirti şikayetleri üzerine hastaneye başvurdu. Hastanede kurum personeline yapılan COVİD-19 testi pozitif çıktı.

Kars'ta da son günlerde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle yaşanan elektrik enerjisi kesintileriyle canları pahasına mücadele etmek için gece gündüz demeden zorlu şartlar altında görev yapan ve test sonucu  pozitif çıkan kurum personeli tedavi altına alınırken, bazı çalışan personellerle temas etmiş olabileceği düşünülen diğer 6 kurum görevlisi de evlerinde karantinaya alındı.

Edinilen ilk bilgilere göre temas çevresinde bulunanlardan bir kişinin COVİD-19 testinin negatif çıktığı, diğer 5 kişinin de test sonuçlarının ilerleyen süreçte belli olacağı öğrenildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.