Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı kadınlar maske imalatına başladı

1 Nisan 2020, Çarşamba 13:21

     


Karpuzlu’da kadınlar sağlık, belediye ve kolluk kuvvetlerinin koronavirüsten korunabilmeleri amacıyla kullanacakları maskenin üretimine başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Tüm dünyada yaşanan COVID-19 (Yeni koronavirüs) salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında kişisel koruyucu ekipman ihtiyacı da oldukça arttı. Virüsün daha da artmaması amacıyla alınan önlemler kapsamında en fazla ihtiyaç duyulan koruyucu maske üretimine, Karpuzlulu kadınlarda destek olmaya başladı.

Karpuzlu Kaymakamı Ekrem Ender Ergün'ün önderliğinde, İlçe Belediye Başkanı Hilmi Dönmez'in desteğiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Devlet Hastanesi koordinasyonunda, gönüllü kadınlar tarafından maske dikimine başlandı. İlk etapta yaklaşık 12 bin maske dikilmesi planlandığı belirtilirken, maskelerin Karpuzlu Devlet Hastanesi’nde sterilizasyon işleminden sonra, kolluk kuvvetleri mensupları, Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, belediye çalışanları ve hastane personeli tarafından kullanılmak üzere dağıtımı yapılacağı belirtildi. (OSMAN YURTTAŞ) 

 

ÇOK OKUNAN HABERLERİ


Uzmanlar uyarıyor: Coronavirüs günlerinde lens takmayın
Aydın Valiliği o verileri paylaştı







 
Son Eklenen Haberler