Trabzon’a gelenlere 14 gün uyarısı

Şehir dışından Trabzon’a geleceklere 14 gün kuralı uyarısı.

Trabzon’a gelenlere 14 gün uyarısı

Haber61 – Haber Servisi –Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de amansız bir şekilde sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün gece saatlerinde yeni tedbirler açıklanmış ve insanların şehirlerarası seyahatlerine sınırlama getirilmişti. 

Bu tedbir Trabzon’da uygulanmaya başlanırken Seyahat İzin Kurulu hizmet veremeye başladı. Bunun yanında Trabzon şehir girişlerine ekipler yerleştirilerek şehre giriş yapan bütün araçlar tek tek durdurularak koronavirüs kapsamında sağlık kontrolleri yapılıyor.

14 GÜN UYARISI

Trabzon’a giren bütün araçlar kontrol edilirken vatandaşlara da uyarılarda bulunuluyor. Ekipler tek tek bütün vatandaşlara evlerine gittiklerinde 14 gün dışarıya çıkmamaları ve kendilerini izole etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber