ASAYİŞ Haber Girişi : 28 Mart 2020 00:19

Kars'ta Kumar Oyununa Ahlak Büro Baskını

Kars'ta Kumar Oyununa Ahlak Büro Baskını
Kars Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerince; polis baskınına karşı önlem almak için kamera kurulan ruhsatsız kahvehanede kumar oynatıldığı anda baskın yapıldı.

Kars Olay-Ortakapı Mahallesinde ruhsatsız kahvehane işlettiği tespit edilen M. Ç. isimli şahıs ile kumar oynadıkları tespit edilen G.Ö, Ş.M, Y.D, V,Ş, T.A, R.C, H.B, N.K ve A.G. isimli şahıslar hakkında "Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama" suçundan adli tahkikat yapıldı.

 

Kumar oynadıkları tespit edilen 9 şahsa toplam 11.025 TL idari para cezası uygulandı. Kumar oynatılan ve ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen kahvehane mühürlenerek faaliyetten men edileceği belirtildi.

 

Kumarhane olarak işletilen ruhsatsız işyerinin girişine polis baskınına karşı önlem almak için kamera kurulmuş, Polis ekipleri işyerine gittiğinde kameradan görmeleri üzerine kağıtlar çöp kutusuna atılmış halde bulundu.  Şüpheliler ise saklandıkları çatı arasından çıkarılarak emniyete götürüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.