Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 20.02.2020 19:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kentte yeniden etkisini göstermesi beklenen kar yağışına karşı vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.
Yazılı olarak yapılan açıklamada, “Ülkemizin batı bölgelerinden başlamak üzere Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Pazar günü akşam saatlerine kadar yurt genelinde etkili olması beklenen yağışların, genellikle yağmur, hafta sonunda iç ve doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının, Cuma günü batı bölgelerden başlayarak yağışla birlikte azalacağı, ancak ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor” denildi.
Ayrıca açıklamada başlayacak yağışların, Cuma karla karışık yağmur, Cumartesi günü kar yağışı şeklinde olması beklendiği belirtilerek, “Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Köse Vali ve Belediye Başkanını ziyaret etti

Yayın: 26.04.2024 14:14
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde, bölgesel iş birliği ve  koordinasyonun önemi vurgulandı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Meclis Üyeleri Kemal Akgül, Feyza Şimşek ve Soner Alkan ile birlikte ilk olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u ziyaret etti. Vali Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Köse’ye yeni dönemde başarılar diledi. Başkan Köse’nin Vali Yavuz ile gerçekleştirdiği görüşmelerde, Karabük ve Safranbolu arasındaki çalışmalar ve projeler üzerinde duruldu. Başkan Köse misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini sunarak safran çiçeği temalı tablo hediye etti.

Bu ziyaretin ardından Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti. İki başkan arasındaki buluşma, yerel yönetimlerin dayanışma içinde olmasının önemine dikkat çekti. Başkan Köse, Çetinkaya ile ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. İki başkan birbirlerine yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu. Başkan Elif Köse ziyaret sonunda Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya safran çiçeği temalı tablo hediye etti.