Takip Et

SON DAKİKA

Ayın şoförüne ödülünü Akşit verdi

20 Şubat 2020, Perşembe 14:27

     


Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde 53’üncü ‘Ayın Şoförü’ seçilen Hüseyin Savran, ödülünü Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eski Başkanı Hulisi Akşit’ten aldı.

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Ayın Şoförü’ ödülünün Ocak ayındaki sahibi Hüseyin Savran oldu. Kooperatif tesislerinde Hüseyin Savran için düzenlenen ödül törenine Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eski Başkanı Hulisi Akşit, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Kooperatif Başkanı Okan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, ayın şoförü seçilen 52 yaşındaki Hüseyin Savran’ın 1995 yılından bu yana kooperatiflerinde Aydın halkına hizmet ettiğini ve 25 yıldır hiçbir şikayetinin gelmediğini söyledi.

“BU MESLEK FARKLI BİR MESLEK”

Ayın Şoförü Hüseyin Savran’a plaketini ve altın ödülünü veren Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eski Başkanı Hulisi Akşit ise, “Bu bir teşviktir. Bu meslek farklı bir meslek. Ben eşimi, kız kardeşimi, kardeşime emanet etmem, ama şoför arkadaşlara emanet ederim. Şoförlük mesleği yüzlerce insanın mesuliyetini alan bir meslektir. Ben ayın şoförü seçilen arkadaşımızı kutluyorum” dedi.

ÖZMERİÇ’TEN AHDE VEFA TEŞEKKÜRÜ

Bu ayki ödül törenine Eski Başkanlardan Hulisi Akşit’i davet ettiği için ahde vefasından dolayı Kooperatif Başkanı Okan Yalçın’a teşekkür eden Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç de, Hulisi Akşit’in kendilerine örnek aldıkları bir büyükleri olduğunu söyledi. (SERCAN ÖRÜN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler