Takip Et

SON DAKİKA

Geleceğin girişimcilerinin ilk konuğu Barışık oldu

20 Şubat 2020, Perşembe 14:02

     


Geleceğimizin girişimcileri bugünkü çocuklardır. Çocukların hayalleri ve tutkuları vardır. Başak Koleji Girişimcilik eğitimi ile çocukları bu anlamda destekliyor.

Aydın Başak Koleji, 'Girişimcilik Eğitimi' ile çocukların yetenek, yaratıcılık, problem çözme becerileri, liderlik ve cesaret özelliklerini geliştiriyor. Okul, fikirlerinin peşinden giden, tutkuyla her adımını atan çocukların becerilerini desteklemek adına onları Aydınlı Girişimciler ile bir araya getirerek, söyleşilere başladı.

Başak Koleji öğrencileri ilk etkinlikte, Aydın’ın başarılı girişim örneklerinden Fibar Turizm Hizmetleri'nin Kurucusu Fırat Barışık ile bir araya geldi. Öğrencilere başarı hikayelerini anlatan Fırat Barışık, karşılıklı güzel diyaloglarla oldukça keyifli geçen söyleşide, öğrencilere tavsiyelerde de bulundu.

Başak Koleji öğrencileri, ayrıca geçtiğimiz günlerde de “Naturelka” ile Aydın’da yine başarılı bir girişim örneği sergileyen Cansu ve Çağdaş Can Öztürk'ün de kendi ilham veren hikayelerini dinledi.

Girişimcilik söyleşilerinde öğrenciler girişimcilik üzerine merak ettikleri soruları sorma fırsatı buluyor. Başak Koleji Girişimcilik Öğretmeni Gamze Gür de, “İnanıyoruz ki çocuklarımızın genç yaşta girişimci olma fikrini benimsemelerini sağlayabilirsek; geleceğin harika girişimlerine zemin hazırlamış olduğumuz gibi dünyada bugün sorun olan her şeyi de değiştirebiliriz. Girişimcilik derslerimizi tüm hızıyla devam ettireceğimiz gibi benzer Girişimci Semineri etkinliklerine de yer vermeye devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler