Takip Et

SON DAKİKA

Bursluluk sınavını tamamlayan BİL Koleji spor bursu da verecek

20 Şubat 2020, Perşembe 11:39

     


Aydın'da bu yıl eğitime başlayan BİL Koleji'nde 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen bursluluk sınavının sonuçları belli olurken, 7 Mart'ta gerçekleşecek spor bursu için de başvurular başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın'da, “Köklü bir geçmişten, aydınlık geleceğe” mottosuyla eğitim hayatına başlayan Aydın BİL Koleji, bursluluk sınavını geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi ve sonuçları da belli oldu. Bursluluk Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere yüzde 100, yüzde 75, yüzde 60, yüzde 50 ve yüzde 40 gibi değişen oranlarda eğitim bursu indirim hakkı verilecek.

Bursluluk sınavını rekor bir başvuru ve katılımla gerçekleştirdiklerini belirten Aydın BİL Koleji Eğitim Koordinatörü Muammer Metin, "Aydın'da eğitime başladığımız ilk yılımızda rekor bir katılımla bursluluk sınavı yapmak bizleri mutlu etti. Bursluluk sınavımıza ilgi gösteren tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. 15–16 Şubat 2020 tarihlerinde toplam 6 seansta gerçekleştirdiğimiz sınavımızın sonuçlarını da velilerimize iletmeye başladık. Hafta sonuna kadar sınav sonuçları tüm velilerimize iletilmiş olacak ve eğitim bursu indirim hakkı kazanan öğrencilerimiz de belli olacak" diye konuştu.

SPOR BURSU 7 MART'TA

BİL Koleji Eğitim Koordinatörü Metin, "Spor bursu, öğrencinin akademik başarısı öncelikli olmak üzere, kendi branşında Özel Aydın Bİl Koleji'ni temsil etmesi amacıyla sağlanan bir olanak. 7 Mart'taki spor bursu için de okulumuzun internet sitesi üzerinden ve bire bir müracaatlarla başvurular başladı" dedi. (OLCAY POLAT)







 
Son Eklenen Haberler