Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 19.01.2020 20:55
Paylaş:
A+ A-

CHP Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç,Eflani Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Öğrencilerinin “Antalya’da düzenlenen Yöresel Yemekler yarışmasında ikinci olduğunun..” altını çizerek “Eflanili herkesin Karabük Üniversitesi Eflani Meslek Yüksekokulu’na maddi/manevi destek olması gerek.Bu Okul Eflanimizi geleceğe hazırlayacak en büyük,en ciddi vasıtamızdır..” dedi.

CHP Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç “Biz Meslek Yüksekokulu Yöneticilerimizle sürekli temas halindeyiz.Okul sorunlarının çözümünde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bu manada,özellikle İstanbul gibi büyük metropollerde yaşayan varlıklı hemşerilerimizi,yurdun dört bir yanında ki hemşerilerimizi Eflani Meslek Yüksekokulu’na yardımcı olmaya davet ediyorum.Eflani Meslek Yüksekokulu Eflani’nin geri gidişini durdurabilecek en geçerli sebeptir ve yardımcı olunmalıdır..” anlamında da bilgiler verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.