Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 11.12.2019 19:35
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Kızılay Koordinatörü Kemal Durak ve yönetim kurulu üyesi Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti.

Kızılay Genel Merkezince yapılan atamanın ardından yeni görevine başlayan Türk Kızılay’ı Safranbolu Temsilciliği Koordinatörü Kemal Durak ve yönetim kurulu üyesi İsmail Akpınar’ı Makamında kabul eden Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer , kendileri ile bir süre sohbet ederek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Ürkmezer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Koordinatör Durak ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Koordinatör Kemal Durak kendilerini kabullerinden dolayı minnetlerini dile getirirken, yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, Hıdırellez şenliklerine katıldı

Yayın: 07.05.2024 14:59
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar ve Safranbolu ilçelerinde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı.

AK Parti’den yapılan açıklamada, Karabük ve ilçelerinde baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’in düzenlenen şenliklerle kutlandığı belirtildi.

Şenliklere parti olarak katılım sağlandığı aktarılan açıklamada, “AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, il ve ilçe teşkilatlarımızın da eşlik ettiği milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar ilçesi Doğancılar ile Safranbolu ilçesi Karapınar, Gayza ve Tokatlı köylerinde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı. Baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’in huzur, barış, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.