Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 10.12.2019 21:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük Özel Sektör Haddeciler Dernek Başkanı Pehlivan Baylan “Baba dostu,Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli’yi,AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ile birlikte ziyaret ederek,Bakan Dr.Bekir Pardemirli’nin Babası ANAP Milletvekillerinden ve Bakanlarından Prof.Dr.Ekrem Pakdemirli’nin yağlıboya bir tablosunu hediye etti.Duygusal sahnelerin yaşandığı ziyaret sırasında,Karabük OSB’NİN genişlemesi için Orman Vasfını kaybetmiş alanların tahsisi konusu da gündeme geldi..”

Karabük Özel Sektör Haddeciler Dernek Başkanı Pehlivan Baylan “Baba dostum dediği..” Tarım ve Ormancılık Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi , Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ile birlikte  makamında ziyaret ederek, babasının yağlı boya bir tablosunu hediye etti. Bakan Dr. Bekir Pakdemirli’ den randevu alan Haddeciler Dernek Başkanı Pehlivan Baylan, bu ziyarete AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş’in de gelmesi ile “Baba dostluğunun, Karabük’e fayda noktasına taşınması için, bir dizi görüşmenin de yapıldığına..” dikkat çekti.

Karabük Özel Sektör Haddeciler Dernek Başkanı Pehlivan Baylan “Bilindiği gibi, Orman Vasfını kaybetmiş alanların Organize Sanayi Bölgelerine verilmesi yolunda bir yasa var. Karabük Valimiz Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili’nin katkıları ile Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nin yanlarında ki Orman Vasfını kaybetmiş alanların OSB’YE devri noktasında Resmi yazılar yazıldı..” şeklinde bilgiler verdi.

Karabük Valisi Fuat Gürel ve Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin Orman Vasfını kaybetmiş alanların Karabük OSB’YE katılması yönünde ki talep ve gayretlerini “Teşekkürle karşıladıklarını..” söyleyen Pehlivan Baylan “Bu Resmi Yazıları Milletvekilimiz Sayın Niyazi Güneş ile birlikte Bakan Sayın Bekir Pakdemirli’ye sunduk. Kendisi de hemen bizim yanımızda ilgili Genel Müdüre gerekli talimatları verdi..” ifadelerini kullandı..

Karabük Özel Sektör Haddeciler Dernek Başkanı Pehlivan Baylan “Bilindiği gibi, geçmişte ANAP içerisinde Siyaset yaptım.O zamanda Karabük’ün çıkarları için gayret gösterdiğimizi herkes bilir, bu nokta da herkes şahidimdir.Rahmetli Ekrem Pakdemirli ANAP Milletvekili, Bakanı olarak çok sevdiğim,takdir ettiğim, Onunda beni sevdiğine inandığım bir insandı. Oğlunu da Devletin Bakanı olarak görmekten elbet çok mutluyum. Rahmetli Ekrem Pakdemirli ağabeyimin yağlı boya tablosunu, oğluna hediye etmek, benim için çok büyük mutluluk oldu. Bu vesile ile OSB olayını da kendilerine arz ettik..” gibi bilgiler verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.