• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"İsraf var" diyerek projeleri iptal eden İmamoğlu eğlenceye hız verdi!

Yeniakit Publisher
2019-12-09 22:17:00 -
"İsraf var" diyerek projeleri iptal eden İmamoğlu eğlenceye hız verdi!

Seçim sürecinde ve göreve geldiği günden bu yana "israf yapılıyor" algısıyla büyük projeleri iptal eden, "temel atmama töreni" düzenleyen CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’nun bir skandalı daha patlak verdi. İBB’ye ait şehir hatları tersanesinin gece personele kapatılıp parti düzenlendiği ve İBB tarafından 2020’de yapılması planlanan konserlere 52 milyon TL ödeneceği ortaya çıktı.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında her konuşmasından 'israf yapılıyor' diyen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve geldiği günden itibaren de aynı söylemini devam ettirdi.

İsraf yalanının arkasına sığınıp işçi kıyımı gerçekleştiren İmamoğlu zam üstüne zam yapıp birçok büyük projeyi de iptal etti.

"İsraf var" diyerek büyük projeleri durdurdu

Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesini de 'israf var' diyerek iptal eden ve 'Temel Atmama Töreni' düzenleyen İmamoğu, yaptığı konuşmasında, "Prensip olarak büyük çaplı projelerin, ihalelerin süreçlerini bir süreliğine dondurma kararı aldıklarını, bu kapsamda projeyi inceleyeceklerini ifade etti. Projenin yapılması planlanan 136 bin metrekarelik alanın 75 bin metrekaresinin yeşil alan olduğunu bildiren İmamoğlu, "Tümüyle baktığınızda ki sağlığın parası bedeli ya da çevreye vereceği zararın bedeli ölçülmez, onu kenara koyuyoruz. Aslında burada 1.5 milyarlık kamusal zararı arkadaşlarım engellemiş oldular" ifadelerini kullandı.

Konsere gelince "israf" yok! 52 milyon TL akıtılacak

İsraf algısıyla vatandaşa hizmet getirecek projeleri engelleyen CHP'li İBB'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler Şube Müdürlüğü tarafından açılan ihale ile "Kültür Etkinlikleri" adı altında konser ve eğlence organizasyonlarına 52 milyon TL para akıtacağı ortaya çıktı.

2020 yılındaki konser ve eğlenceye 52 milyon TL harcayacak olan CHP'li İBB, etkinlik kapsamındaki danışmanlık hizmetinde ise; danışmana 2 milyon 91 bin TL. 40 moderatöre 60 bin TL 100 konuşmacıya ise 200 bin TL. ödeyecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Konsere çıkana 400 bin TL

Konsere çıkarılacak sanatçılara 200 bin ile 400 bin TL kaşe bedeli ödeceneği de ihale duyurusunda yer aldı.

Şehir hatları tersanesi personele kapatıldı "parti"ye açıldı

Konser ihalesiyle hizmet yerine eğlenceye para akıtan CHP'li İBB'nin bir skandalı daha ortaya çıktı. İBB'ye ait şehir hatları tersanesinin geçtiğimiz Perşembe akşamı personele kapatıldığı ve içeride alkollü parti düzenlendiği ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde tersanenin adeta gece kulübüne dönüştürüldüğü görülüyor.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

akitokuru

bir de bunların HANGİ YANDAŞ KİŞİ/ŞİRKETLER aracılığıyla yapılacağı, onlara % KAÇ TL HİZMET BEDELİ ÖDENECEĞİ durumu var??? Geçen gazeteniz yazmıştı 23 Hazirandan sonra kurulan küçük sermayeli şirket aracılığıyla alıundı konser hizmeti diye...KK duy bunları

Malatya lı

Doğudan şehit lerimiz var bu .........ler eğlence yapıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23