Dünyaca ünlü firmadan Trabzonspor sorusu

Dünyaca ünlü firma çalışanlarına Trabzonspor sorusu sordu.

Dünyaca ünlü firmadan Trabzonspor sorusu

Haber61 - Spor Servisi - Dünyaca ünlü Alman markası Jost, Trabzon'daki tedarikçisi Hekimoğlu Şirketler Grubu'nun Deliklitaş'ta bulunan binasının bordo - mavi renklerinden esinlenerek yaptığı ankette Trabzonspor sorusu sordu.

Firma yaptığı ankette çalışanlarına çeşitli sorular yöneltirken bu sorular arasındaki Trabzonspor sorusu dikkat çekti.

Firma 8. soruda çalışanlarına "Türk tedarikçilerimizin bir tanesinde Fabrika renkleri bir futbol takımının renklerine boyanmıştır. Bu renkler hangi takıma ait?" sorusunu yöneltti. Firma cevap olarak ise A) Galatasaray, B) Trabzonspor, C) Fenerbahçe şıklarını verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Firmanın bu sorusunu Sosyal medya hesabından paylaşan Hekimoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu şu ifadelere yer verdi.

Tedarikçisi olduğumuz dünya devi JOST Treyler firmasının Fabrikamızın BORDO MAVİ renklerinden esinlenerek yaptığı ankette çalışanlarına sorduğu soru bizleri oldukça mutlu etti

Dünyaca ünlü firmadan Trabzonspor sorusu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor