DOLAR 32,5995 % 0.37
EURO 34,8313 % 0.26
STERLIN 40,6414 % 0.1
FRANG 35,8800 % 0.76
ALTIN 2.493,04 % 0,34
BITCOIN 2.125.202 5.291

Çaycı Hüseyin Öldü Mü?

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çaycı Hüseyin Öldü Mü?

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı ‘Çaycı Hüseyin’ karakteri ile tanınan oyuncu Alpaslan Özmol, ölmediğini ispat etmek için basın açıklaması yaptı.

Çaycı Hüseyin Öldü Mü?

Tiyatro ve dizi oyuncusu Alpaslan Özmol, nam-ı değer ‘Çaycı Hüseyin’, ölmediğini ispatlamak için Çığlık filminin ara karakteri hayalet maskeli katil kostümü giyen arkadaşıyla birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan usta sanatçı, Çığlık filminde olduğu gibi sosyal medya kullanıcıları sayesinde her gün ölüm haberlerinin peşinde olduğunu, gece gündüz aranarak yaşayıp yaşamadığının kontrol edildiğini belirterek, asılsız haberlere tepki gösterdi.

“METRELERCE SÜRÜKLENİP CAN ÇEKİŞMEDİM”

Hakkında çıkan öldü dedikodularına da esprili bir dille cevap veren Özmol, “Ankara sahillerinde kutup ayısı saldırısına uğramadım, güzide ilimiz Çorum’da gerçekleşen tsunamide de metrelerce sürüklenip can çekişmedim” diyerek, sosyal medya kullanıcılarının özgünlüğüne hayran kaldığını ifade etti.

Son olarak hayranlarına da seslenen Özmol, “Sakin olun, eğer ölürsem ben size haber vereceğim. Diğer asılsız haberlere itibar etmeyiniz” diyerek, sevenlerine takipte kalmalarını söyledi. (Super)

Ege’de İzmir HaberEge Haberİzmir

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.