Sevgi engel tanımadı

Çerkezköy'de görme engelli 45 yaşındaki İlker Yüksel gönlünü kaptırdığı kendisi gibi Özel Trakya Bakım Merkezinde kalan 44 yaşındaki Tülay Balaban ile barındıkları bakımevinde d

Çerkezköy 19.08.2019 18:18:00 0
Sevgi engel tanımadı

Trakya Bakımevinde dört aydır kalan görme engelli İlker Yüksel kendisi gibi dört ay önce kuruma gelen bedensel engelli Tülay Balaban’a gönlünü kaptırdı. Yüksel bir arkadaşının aracılığıyla Balaban’a tanışmak istediğini iletti. Tanışmalarından iki ay sonra Yüksel, Balaban’a evlenme teklifinde bulunurken, çift bu birlikteliklerini ise nikah masasına taşıdı.

 

ÇİFTİN NİKAHI KIYILDI

 

Huzurevinde yapılan törende, çiftin nikahını Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kenan Çetin kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Trakya Bakım Merkezi Müdürü Hüda Ceviz ve Çerkezköy Aile ve Sosyal Politikalar ilçe Müdürü Enver Demirel yaptı. Çift nikahlarının kıyılmasının ardından kendileri için özel hazırlanan düğün pastasını keserek birbirlerine ikram etti. 

 

 

BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR DİLEDİ

 

Çifti bu günlerinde yalnız bırakmayan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar “ İnşallah bundan sonra da böyle güzel etkinliklerde bir araya geliriz. İlker kardeşim ile tesadüf eseri yollarımız kesişti. Kendisi ile derneğimizde bir araya geldik. Bugün biz burada erkek tarafıyız. Kardeşlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum” dedi.

 

KADER ONLARI BİR ARAYA GETİRDİ

 

İlker Yücel ve Tülay Balaban çiftine mutluluklar dileyen Trakya Bakım Merkezi Müdürü Hüda Ceviz “ Kuruluşumuz iki senedir faaileytte olup yaşlı ve bedensel engellilerimize bakım hizmeti sağlamaktadır. Engelli ve yaşlılarımıza bakım, sağlık, fizik tedavi ve psikososyal destek hizmetlerini personellerimizle vermekteyiz.İlker Yüksel ve Tülay Balaban yaklaşık olarak dört aydır kuruluşumuzda bakım hizmeti almaktadır. Kader onları bir araya getirdi. Aşkın engel tanımadığını bize bir kez daha gösterdiler. Allah mutluluklarını daim etsin. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

“ BU BİRLİKTELİĞİMİZİ TAÇLANDIRACAĞIZ”

 

Eşi ile iki ay önce tanıştıklarını kaydeden İlker Yücel “ Eşimi 2 ay burada dışarıda hissettim. Görme engelliyim ama ondaki temizliği, güzelliği hissettim ve hafta sonu evlenme teklifinde bulundum. 2 aylık süreçte birbirimizi tanıdık. Bugünde bu güzel birlikteliğimizi taçlandıracağız. Bizlere bu imkanı sağlayan Özel Trakya Bakım Merkezi’nin tüm yönetimine ve personellerine ayrıca Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne de çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

“ÇOK MUTLUYUZ”

 

Çok mutlu olduğunu kaydeden Tülay Balaban “ iki ay önce eşimle tanıştık. Mutlu, onurlu ve gururlu bir şekilde bu işi yapıyoruz. Evleniyoruz, mutluyuz, huzurluyuz. Bundan daha iyisi ise can sağlığıdır” dedi.

 

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Daha sonra, çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Müdürü Gülnur Kocaçınar, Trakya Bakım Merkezi Müdürü Hüda Ceviz ve Çerkezköy Aile ve Sosyal Politikalar ilçe Müdürü Enver Demirel, Trakya Bakım Merkezi Genel Müdürü Selami Tarak,Çerkezköy UltrAslan üyeleri, huzurevi çalışanları,  huzurevi sakinleri ve davetliler çalan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10