Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 16.08.2019 22:06
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Yenice Muhtarlar Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve 23 Ağustos 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek olan Saklı Cennetin Yolu Şeker Kanyonu Şenlikleri kutlama komitesini kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Yenice AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, İl Genel Meclis üyesi Recep Tetik, Muhtarlar Derneği Başkanı Ertan Özgü ve Tertip Komitesinden oluşan heyet tarafından şenlikler hakkında Vali Fuat Gürel’e bilgiler verilerek Şenlik Davetiyesi takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Gürel, bu yıl ilki düzenlenecek olan şenliklerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, programının uygun olması durumunda şenliğe katılarak kendileri ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyacağını ifade etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.