Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 14.08.2019 23:18
Paylaş:
A+ A-

200 Evler Sosyal Yaşam Merkezi Yaz Kuran Kursu öğrencileri Harçlıklarını Kızılay sevgi Kumbaralarına atarak, Dolan Kumbarayı Türk Kızılay Karabük Şube Başkanı Özcan Büyükgenç’e teslim ettiler.

Yaz Kuran kurslarının tatile çıkacak olması dolayısıyla Kuran Kursu öğretmenleri ile birlikte Karabük Kızılay Şubesine gelen Çocukları Şube Başkanı Özcan Büyükgenç ve Başkan Yardımcısı Dursun Yeşiloğlu karşıladı.

Kızılay ve Kızılayın yaptığı çalışmalar hakkında Çocuklara bilgi verilerek çocuklara balon hediye edildi.

İçini harçlıkları ile doldurdukları Kumbarayı Kızılay Şubesine teslim eden çocuklar ‘bizim ailelerimiz bizlere Bayramlıklar alabiliyorlar. Ama alamayanlar olabilir. Bu para ile o ihtiyaç sahibi çocuklara Bayramlıklar alıvermenizi istiyoruz’ dediler.

‘Geçen Ramazan Bayramı öncesi 300 çocuğumuza Bayramlıklar hediye ettik. Bu Kurban Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına bayramlık hediyelerimiz devam ediyor’ diyen Şube Başkanı Büyükgenç ‘sizlerin bu katkısı çok önemli ve anlamlı.Bu Katkınızı ihtiyaç sahibi çocuklarımız için harcayacağız. O ihtiyaç sahibi çocuklarımıza Bayramlıklar alıp hediye edeceğiz. Sizler şimdiden iyilik yolunda güzel katkılar yaptınız. Sizlere müteşekkirim. İyilik yolundan hiç ayrılmayın.’ Diyerek öğrencilere , öğretmenlerine ve Ailelerine teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da hakkında arama kararı bulunan 2 kişi yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlü, yakalanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında, kasten adam öldürme suçundan hakkında 12 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.F. (25) ile kasten yaralama suçundan 3 yıl 7 ay cezası bulunan U.D. (22) yakalandı.

Hükümlüler, polis merkezindeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.