Karaosmanoğlu’ndan Büyükşehir’e ziyaretler

Kocaeli 16.07.2019 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karaosmanoğlu’ndan Büyükşehir’e ziyaretler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Eski başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun ilk durağı Genel Sekreterlik görevine geçtiğimiz hafta atanan Balamir Gündoğdu oldu. Karaosmanoğlu, Balamir Gündoğdu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Karaosmanoğlu, “ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Balamir Gündoğdu kardeşimizi ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimi ilettim.  İnanıyorum ki Tahir Büyükakın başkanımızla birlikte güzel hizmetlere imza atacaklar. Rabbim utandırmasın” notunu düştü.  Eski başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun ikinci durağı ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak oldu. Çakmak’ı da makamında ziyaret eden Karaosmanoğlu bu anları, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekilliği görevine seçilen Yaşar Çakmak kardeşimizi ziyaret ettim, başarı dileklerimi ilettim. Allah utandırmasın” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. ULAŞIM ZİYARETLERİ İbrahim Karaosmanoğlu’nun son durağı ise ulaşımın en tepeleri oldu. İbrahim Karaosmanoğlu ilk olarak Ulaşım Trafik ve Yönetim Daire Başkanı Ahmet Çelebi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Karaosmanoğlu’nun son ‘ulaşım’ ziyareti ise Ulaşım Park’a oldu. Bir süre önce Ulaşım Park Genel Müdürü olarak atanan Salih Kumbar’ı ziyaret eden Karaosmanoğlu bu iki ziyaret fotoğrafını bir paylaşarak, “Ulaşım Trafik ve Yönetim Daire Başkanı Ahmet Çelebi ile Ulaşım Park Genel Müdürü Salih Kumbar kardeşlerimi ziyaret edip yeni vazifelerinde başarılar diledim” notunu yazdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Eski başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun ilk durağı Genel Sekreterlik görevine geçtiğimiz hafta atanan Balamir Gündoğdu oldu. Karaosmanoğlu, Balamir Gündoğdu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Karaosmanoğlu, “ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Balamir Gündoğdu kardeşimizi ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimi ilettim.  İnanıyorum ki Tahir Büyükakın başkanımızla birlikte güzel hizmetlere imza atacaklar. Rabbim utandırmasın” notunu düştü.  Eski başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun ikinci durağı ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak oldu. Çakmak’ı da makamında ziyaret eden Karaosmanoğlu bu anları, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekilliği görevine seçilen Yaşar Çakmak kardeşimizi ziyaret ettim, başarı dileklerimi ilettim. Allah utandırmasın” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

ULAŞIM ZİYARETLERİ

İbrahim Karaosmanoğlu’nun son durağı ise ulaşımın en tepeleri oldu. İbrahim Karaosmanoğlu ilk olarak Ulaşım Trafik ve Yönetim Daire Başkanı Ahmet Çelebi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Karaosmanoğlu’nun son ‘ulaşım’ ziyareti ise Ulaşım Park’a oldu. Bir süre önce Ulaşım Park Genel Müdürü olarak atanan Salih Kumbar’ı ziyaret eden Karaosmanoğlu bu iki ziyaret fotoğrafını bir paylaşarak, “Ulaşım Trafik ve Yönetim Daire Başkanı Ahmet Çelebi ile Ulaşım Park Genel Müdürü Salih Kumbar kardeşlerimi ziyaret edip yeni vazifelerinde başarılar diledim” notunu yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.