SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Devlet Bahçeli: ''Herkes dilinin ayarına dikkat etsin''

Devlet Bahçeli: ''Herkes dilinin ayarına dikkat etsin''

26 Haziran 2019 Çarşamba - 11:37




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu.





Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;
 
Teröristbaşının mektubundan bilgimiz olduğunu söyleyenler yanımızda mıydı? MHP'nin terörizme bakışı nettir. Değişmesi imkansızdır. Biz inkarcı köksüz değiliz. İmralı'ya mitil attığımızı söyleyen hanımefendi acaba sen postu nereye serdin?
 
Biz beka dedik, Türk milletinin milli ve manevi emanetlerini canımız pahasına muhafaza ettik.



 
CHP'nin uydusu haline dönen İP'in omurgası çökeli epey zaman olmuştur.
 
Ümitsizlik kapımızdan içeri giremeyecek. İftira yüreklerimizin sıcaklığıyla eriyip gidecek. İhanetle savaşımız sonuna kadar sürecektir. Biz Türkiye'yiz hep birlikte Türk milletiyiz.
 



23 Haziran'da milli iradenin tercihi belli olmuştur. Türkiye seçim bahsini kapattı. Önümüzde seçimsiz geçecek 4 uzun yıl var.
 
Tek adam iddiaları 23 Haziran'da emel sahiplerini mahçup etmiş, hepsini çuvallatmıştır.  Haksızlık karşısında susarsak önce hakkımızı sonra haysiyetimizi kaybederiz.
 
"YAKINEN TAKİP EDECEĞİZ"



 
Bize göre İstanbul ehline emanet edilmemiştir. Sonuçlarını ilerleyen dönemlerde görmemiz kuvvetle muhtemeldir. İBB Başkanını yakınen takip edeceğiz, gerekli notları alacağız.
 
Sosyal medya infazları, rezil dedikodular, asılsız haberler, mağduriyet edebiyatı 23 Haziran'ı bir nebze de olsa gölgelemiştir.  Terörizme karşı Pençe Harekatı'nı yapan Türkiye sosyal medyadaki fitneleri ortadan kaldırmalıdır. 
 



"GİZLİ GÜNDEM HAZIRLIĞI İÇİNDE"
 
CHP Genel Başkanı'nın grup toplantısında "23 Haziran seçimi iptal edilirse itiraz etmeyeceğim" demesi arızalı, ironi, şımarık bir ruh halinin dile gelmesidir. CHP'li belediye başkanının teşekkür konuşması dikkatle izlenmelidir. CHP'li başkanın konuşması maksadını aşmıştır. Hamaset tuzağına kapılmış, gizli gündem hazırlığı içindedir. Kulun hesabı varsa Allah'ın bir hesabı vardır. Bunlar ilk sallantıda düşüp gideceklerdir. 
 
Dileğimiz İstanbul'un iyi yönetilmesidir. İstanbul gözbebeğimizdir. PKK ve FETÖ'nün hükmü İstanbul'da sökmeyecektir. Herkes ayağını denk almalıdır. Durduğu yeri tekrar gözden geçirmelidir. Siyasi paçozluğa misaade olmayacaktır.



 
Yedikleri haram lokmalar, kırdıkları cevizler günü geldiğinde boğazlarında duracaktır.
 
Cumhur İttifakı önüne bakmalıdır. Ülke meselelerine odaklanmalıdır. Geleceğin gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir.
 
S-400 MESELESİ
 
Türkiye'nin egemenlik haklarına karşı saldırı sahnededir. ABD'nin S-400 üzerinden ülkemizi tehdit etmesi bir defa devlet olma vasfımıza hakarettir. Türkiye bir yol ayrımındadır; ya bu tehditlere boyun eğeceğiz ya da S-400'leri temmuzda ayıp konuşlandıracağız.
 
Bunun başka bir seçeneği kalmamıştır. ABD, devletten taviz istemektedir. S-400'leri alırsanız tehditlerinin bizim nezdimizde hiçbir geçerliliği yoktur. S-400'lerin alınması bir varoluş meselesine dönüşmüştür. Türkiye'nin karar organları bellidir.
 
Türkiye teslim olmamalıdır, taviz vermemelidir. S-400 almak milli devletimiz için de vazgeçilmezdir.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap