SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Barcelonalı Frenkie de Jong'dan Trabzonspor cevabı

Barcelonalı Frenkie de Jong'dan Trabzonspor cevabı

25 Haziran 2019 Salı - 19:08




Ajax'tan Barcelona'ya transfer olan Frenkie de Jong'un bordo mavili renkleri taşıyan 3 kulüp saymasını istendiğinde Trabzonspor'u unutmaması büyük beğeni topladı.





Ajax forması giyen Frenkie de Jong'un İspanya La Liga devi Barcelona'ya transferi büyük yankı uyandırmıştı. 22 yaşındaki orta saha için 75 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.
 
Yeni sezon öncesi takıma katılan De Jong22 yaşındaki orta saha oyuncusu Barcelona'nın renkli programlarından birine konuk oldu. Eğlenceli soruları yanıtlayan genç yıldız, "Bordo mavili renkleri taşıyan 3 kulüp sayar mısın?” sorusuna verdiği yanıtta Trabzonspor’u unutmadı.
 
De Jong, “Barcelona, Levante ve Trabzonspor” yanıtını verdi. Barcelona'nın Türkçe hesabı görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak Trabzonspor'u etiketledi. O anlar kısa sürede büyük ilgi gördü.



 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür de Barcelona efsanesi Lionel Messi’nin doğum gününü kutlayan bir paylaşım yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap