KARS Haber Girişi : 20 Mart 2019 20:16

Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Şeker Mahallesine Yol Yaptırdı

Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Şeker Mahallesine Yol Yaptırdı
Şehitler Mahallesi'nden muhtar adayı olan İbrahim Şeker, mahallede bulunan bozuk yolları, kamu kurum ve kuruluşları aracılığıyla yaptırıyor.
Kars Güncel- Kars'ta 31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Şehitler Mahallesi'nden muhtar adayı olan genç iş adamı İbrahim Şeker mahallede bulunan bozuk yolların yapılmasını sağlıyor.

Özellikle bahar aylarının gelmesiyle birlikte ortaya çıkan bozuk yollar mahalle sakinlerine sorun yaşatmaya başladı, öyle ki oluşan çamur birikintilerinden geçmek neredeyse imkansız hale geldi. Durum karşısında duyarsız kalamayan Şehitler Mahallesi'nin genç muhtar adayı İbrahim Şeker kamu kurum kuruluşlarıyla iletişime geçerek adeta mahalle için seferberlik başlattı. Muhtar adayının isteği sonrasında resmi kurumlar tarafından iş makinaları ile mahallede hummalı bir çalışma başlatılarak çamur deryasına dönüşen yol onarımı yapıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.