Gündem Ankesörden 295 muvazzaf daha çıktı

Ankesörden 295 muvazzaf daha çıktı

22.02.2019 - 07:22 | Son Güncellenme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 295 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankesörden 295 muvazzaf daha çıktı

Terör örgütü FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetleri içerisndeki yapılanmasına yönelik 295 muvazzaf asker hakkında daha gözaltı kararı çıktı.İstanbul merkezli 55 ilde başlatılan operasyonlarla gözaltına alınmak için çalışma başlatan 295 muvazzaf askerin örgüt üyeleri ve sözde imamlarıyla ankesörlü telefonla görüştükleri belirlendi.

Haberin Devamı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki yapılanmasına yönelik çalışmalarda ankesörlü telefonlarla FETÖ üyeleriyle ve sözde imamlarıyla görüşerek irtibat kurduğunu belirlediği 295 muvazzaf askeri belirledi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sonrasında operasyon kararı alındı. Sabah saatlerinde İstanbul merkezli olarak 55 ilde operasyon başlayan ekiplerin gözaltına aldığı şüpheliler Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülüyor.Operasyona diper emniyet birimleri de destek veriyor.