Burdur Belediyesi’nden yazılı açıklama | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber Burdur Belediyesi’nden yazılı açıklama | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 18° Parçalı Bulutlu
DOLAR 32,5889 %% 0.32
EURO 34,8302 %% 0.22
GRAM ALTIN 2.515,07 %% 1,23
ÇEYREK A. 4.112,14 %% 1,23
BITCOIN 2.114.911 %1.772
SON DAKİKA

Burdur Belediyesi’nden yazılı açıklama

Son Güncelleme :

16 Ağustos 2017 - 15:32

Burdur Belediyesi’nden yazılı açıklama

Burdur Belediyesi’nden bazı acil yolu esnafının siyah çelenki tepkisine yazılı olarak açıklama geldi.

Yapılan yazılı açıklamada “30 Mart’ta 2014 tarihi hezimetin derin yaraları halen daha sarılamamış olup, arkasından siyasi rant devşirmeye çalışanlara hiçbir zamanda pabuç bırakmayacağız” Denildi.

İŞTE BELEDİYENİN YAZILI AÇIKLAMASI

Köprübaşı’nda bulunan ve barışı simgeleyen heykellerin önüne bırakılan çelenk nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Burdur Belediyesi olarak yaklaşık 40 aylık görev süremiz içerisinde toplumun refahını ve toplumun yaşamını kolaylaştırmak üzere hazırladığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Burdur’a daha akıcı bir trafik kazandırılması amacıyla Pamukkale Üniversitesi ile yaptığımız ortak hizmet protokolü çerçevesinde İnşaat Mühendisliği bölümü tarafından 8 ay süren akademik bir çalışma yapılmıştır. Çalışma sonucunda ortaya çıkan bilimsel veriler ışığında Burdur’un dokusuna uygun olarak Köprübaşı’nda çeşitli düzenlemeler yapılmıştır.

Bayer Sokak ve Şehit Ersan Caddesi esnafları adına yetkilendirmiş görevli kılındığını zanneden birkaç siyasi esnafın çağrısına diğer esnaflarımızın kulak vermeyip kendi başlarına yaptığı bu eylemi toplumun vicdanına bırakıyoruz.

SODEM tarafından ödüle layık bulunan Çayboyu 1. ve 2. Etap çalışmalarımız ile Köprübaşı yeni cazibe merkezi olmuştur. Gencinden yaşlısına kadar vatandaşlarımızın beğenisi toplayan Köprübaşı, halkımızın uğrak noktası haline gelmiş ve o bölgede ticaret hız kazanmıştır. Yerel ve ulusal basında yer alan “Köprübaşı, yeni cazibe merkezi” başlıklı haberler Köprübaşı çalışmalarımızın ne kadar doğru ve yerinde olduğunun kanıtıdır.

Biz toplumun refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi ki bunun arkasında 30 Mart’ta 2014 tarihi hezimetin derin yaraları halen daha sarılamamış olup, arkasından siyasi rant devşirmeye çalışanlara hiçbir zamanda pabuç bırakmayacağız. Biz çalışacağız hizmetlerimiz konuşulacak. Takdir yüce Burdur Halkınındır. Çelenkle ilgili de yasal işlem başlattığımızı da değerli Burdur Halkına saygıyla duyururuz.

----- REKLAM -----