Burdur’da yeni lüks düğün salonu Delux Varlilar Balo Salonu | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber Burdur’da yeni lüks düğün salonu Delux Varlilar Balo Salonu | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 12° Çoğunlukla Bulutlu/Rüzgârlı
DOLAR 32,5038 %% 0.08
EURO 34,7826 %% -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 %% 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 %% 0,61
BITCOIN 2.112.797 %-0.336
SON DAKİKA

Burdur’da yeni lüks düğün salonu Delux Varlilar Balo Salonu

Son Güncelleme :

23 Haziran 2017 - 11:23

Burdur’da yeni lüks düğün salonu Delux Varlilar Balo Salonu

-BURDURWEB DERGİSİ ÖZEL-

Burdur’da Kışla Caddesi’nde hizmete giren Delux Varlılar Balo Salonu’nun firma yetkilisi Gül Varlı,  Burdurweb Dergisi’ne söyleşide bulunarak farklı konseptleriyle işletmeleri hakkında bilgi verdi.

Okurlarımıza kendinizi tanıtabilir misiniz?

Gül Varlı; 20 Ekim 1981 tarihinde Almanya Nürnberg’te doğdum. Eğitimlerimi Almanya’da tamamladım. Ünlü markaların pazarlamacısı, online pazarlama, güzellik uzmanlığı, otelcilik, yöneticilik ve organizasyon alanlarında iş tecrübelerine sahibim. Almanya’da 28 yıl yaşadıktan sonra Türkiye’ye 2009 yılında ailemle birlikte dönüş yaptık. Microsoft ve Ebay açık artırım internet satışları sektörlerinde uzun yıllar çalıştım. Daha sonra İstanbul’a iş için taşındım. 2012-2014 kadar İstanbul’da kendi işimi yaptım. Tekstil işiyle ilgilendim. Yurtdışı pazarlama İtalya, İngiltere, Fransa, Almanya ve Çin şirketleriyle çalıştım. 2015-2016 yıllarında Dubai’ye pazarlamacı ola- rak gittim. 2017 yılı itibariyle Antalya ve Burdur’ da otelcilik ve düğün salonu işletmeciliği yapıyoruz.

Varlılar ailesi olarak büyük bir eksikliği giderdiğimizi düşünüyoruz.

Delux Varlılar Düğün salonu ne tür hizmet veriyor?

Delux Varlılar olarak öncelikli amacımız hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek; bunu yaparken, kaliteli hizmet anlayışıyla sizi değerli misafirlerinizle bir araya getirerek istekleriniz doğrultusunda unutulmaz bir vakit geçirmenize olanak sağlamaktır. Genç, dinamik ve güler yüzlü ekibimizle; hayalinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürmek için sürekli çalışmaya devam ediyoruz. En mutlu anlarınızda yanınızda olmaktan, mutluluğunuzu paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

Delux Varlılar kurulduğu günden bu yana ev sahipliği yaptığı tüm organizasyonlarda, ilk günkü heyecan ile hizmetlerini sürdürmektedir. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini, organizasyonların öncelikli ilkesi olarak benimseyen Delux Varlılar, daha iyi ve profesyonel hizmet arayışı için konusunda uzman ahçılar ve deneyimli servis elemanları ile beraber çalışmaktadır.

Her alanda olduğu gibi hijyen ve sağlık kurallarının da organizasyon sektöründe önemli olduğunun bilincinde olan Delux Varlılar titiz hizmetleri ile kısa zamanda müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Müşteri Memnuniyeti demek başarı demektir. Biz bunun farkında ol- duğumuz için konusunda uzman personellerimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Düğün salonu haricinde ne tür hizmetler veriyorsunuz?

Varlılar ailesi olarak düğün organizasyonun yanı sıra; kına gecesi, nişan töreni, sünnet düğünü, islami düğün, davet organizasyonu, yemekli toplantılar, doğum günleri, mezuniyet törenleri, iftar yemekleri, evlilik teklifi organizasyonu, açılışlar kutlama davet ikram organizasyonları, düğün ve nişan davet organizasyonları, çeşitli animasyon hizmetleri, dış ve iç mekan süslemeleri, piknik davet ikram organizasyonları, şirket özel gün kutlama ikram hizmetleri, ses ışık ve müzik sistemleri kurulumu, özel ekipman personel temini ve kiralanması, kokteyl ve kokteyl ikram hizmetleri, garden party coffee break, fuar standları ikram hizmetleri gibi nice hizmetler vermekteyiz.

Evlenecek çiftler neden Delux Varlilar Balo Salonunu tercih etmeli?

DELUX VARLILAR olarak Burdur’un En iyi mekanı olduğumuzun iddiasındayız. Bunu yerine getirebilmek için en önem verdiğimiz özelliğimiz ise KALiTE anlayışımızdır. Fotoğraf, kamera, müzik, yiyecek, içecek ve servis başta olmaz üzere en kaliteli çözüm ortakları ve ekiplerle çalışıp, sizlere en iyi hizmeti sunmak, bizim başlıca görevimizdir. Biliyoruz en iyi reklam , evlenen çiftlerin ve misafirlerinin yapacağı reklamdır. Biliroruz ki; bir memnun çift, bir çok çifte referans olacak ve bir memnun misafir, birçok kişiye mekanımızı anlatacak. Bu prensiplerle yola çıktığımız düğün sektöründe kesinlikle kaliteden ödün vermeden hizmet veriyoruz çünkü biliyoruz ki , böyle özel günde en ufak aksaklığın telafisi yoktur. Bu nedenle her konuda her zaman tedarikli ve tedbirliyiz.

Neden Delux Varlılar Balo salonu?

Neden mi DELUX Varlılar? Her şeyden önce son derece şık ve ışıl ışıl dekorasyonuyla dikkatleri çekmektedir. Ayrıca temizliği ile de gözleri kamaştırmaktadır. Halısından duvarına, sandalyesinden, şamdanına, masa örtüsünden suplasına kadar türlü detay, şıklığa, zefarete ve kaliteye verdiği önem gözler önüne sermektedir. Bu büyülü geceyi yaşamak ve yaşatmak, herkesi kendinize hayran bırakmak için yapmanız gereken tek şey, Delux Varlılar’a gelmek. Burada işine gönül vermiş profesyonel bir kadro sizi bekliyor. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilmek için en az sizin kadar heyecan duyuyoruz.

 

 

----- REKLAM -----