Burdur’da mobilyada son trendin tek adresi Akın Mobilya | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber Burdur’da mobilyada son trendin tek adresi Akın Mobilya | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 19° Orta
DOLAR 32,5995 %% 0.37
EURO 34,8313 %% 0.26
GRAM ALTIN 2.493,04 %% 0,34
ÇEYREK A. 4.076,12 %% 0,34
BITCOIN 2.125.202 %5.291
SON DAKİKA

Burdur’da mobilyada son trendin tek adresi Akın Mobilya

Son Güncelleme :

22 Haziran 2017 - 11:56

Burdur’da mobilyada son trendin tek adresi Akın Mobilya

-BURDURWEB DERGİSİ ÖZEL-

62 senedir mobilya sektöründe hizmet veren Akın Mobilya işletme sahibi Uğur Karabay ile Burdur Merkez Karasenir Mahallesi Karasenir Caddesi’ndeki 2500 m2’lik iş yerinde söyleşide bulunduk.

Akın Mobilya’yı tanıyabilir miyiz?

1965 yılında Hasan Karabay tarafından 20 metre kare atölyede A koltuğu ve ceyiz sandığı üretimiyle mobilya sektöründeki faaliyetimiz başlamıştır. O günden bu günümüze kadar esnaflıkta dürüstlüğü ilke edinerek Burdur’da mobilya konusunda çıtayı daima yukarıya taşımayı amaçladık. Karabay mobilya mağazalarının günümüzde sokak aralarındaki küçük ölçekli mağazalardan çıkıp daha geniş ve ulaşımı daha rahat yerlere kaymaya başladığını aktararak bu hizmetin Burdur’da bir eksiklik olduğunu hissettiklerini hatta ilçelerimizde bile mağazaların kendini yenilenmekte. Biz de Burdur’umuza yaptığımız bu yatırımın gurununu müşterilerimizden aldığımız güç ve destek sayesinde paylaşıyoruz.

Akın Mobilya’nın farkı nedir?

Görülmeye değer genişlikteki mağazalarımızda tek markaya bağlı kalmadan çok seçenekle kendi bünyesinde markalaşmış firmaların ürünlerini kalitemizden ödün vermeden halkımıza sunmaya çalışıyoruz.

Mobilyada özellikle İnegöl firmalarının öncülüğündeki son trend ürünler Burdur’un mobilya AVM’si niteliğindeki mağazamızda bulunmaktadır.

Son olarak şunu ifade edersek; mobilya konusunda halkımızın çevre illerde arayıp gitmelerine fırsat bırakmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Takdir saygıdeğer müşterilerimizindir.

62 senenin bize sektörümüzde kazandırdığı itibar ve tecrübe, sizlere verdiği güven ile hizmetinizdeyiz.

 

----- REKLAM -----