Bucak tenis takımından uluslararası başarı | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber Bucak tenis takımından uluslararası başarı | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 23° Parçalı Bulutlu
DOLAR 32,5947 %% 0.36
EURO 34,8625 %% 0.35
GRAM ALTIN 2.493,51 %% 0,36
ÇEYREK A. 4.076,88 %% 0,36
BITCOIN 2.137.953 %4.637
SON DAKİKA

Bucak tenis takımından uluslararası başarı

Son Güncelleme :

25 Nisan 2017 - 9:11

Bucak tenis takımından uluslararası başarı

Bucak Gençlik Spor Kulübü Tenis Takımı, Belekte düzenlenen 158 sporcunun katıldığı GD Tennıs Academy 23 April Cup Uluslararası Tenis Turnuvasında 2 tane birincilik, 1 tane ikincilik, 1 tane üçüncülük almayı başardı.

Milli Takıma oyuncu göndermeyi hedefleyen Bucak Gençlik Spor Kulübü Tenis Takımı, Burdur ‘un gururu olmaya devam ediyor. Bu güne kadar onlarca turnuvada kürsüye çıkan Bucaklı Tenisciler, uluslararası turnuvada da adında söz ettirmeyi başardılar.

Bucak Tenis Takımından 10 sporcu ile GD Tennis Academy 23 April Cup Uluslararası tenis turnuvasına katıldı. 18-23 Nisan 2017 tarihlerinde Kaya Belek Otel tenis kortlarında yapılan ve 158 sporcunun katıldığı 9-10-11 yaş turnuvasında;


9 yaş erkeklerde Engin Kayra Şimşek grubunda tüm rakiplerini yenerek finale çıkmış, finalde Ankaralı sporcu ile çekişmeli ve güzel mücadele etmiş ve maçı kazanmış, 9 yaş erkeklerde Şampiyon olmuştur.

9 yaş kızlarda Fatma Naz Uyanık Grubunda tüm rakiplerini yenerek 9 yaş kızlarda şampiyon olmuştur.

9 yaş kızlarda Ayşe Aslıhan Öztop grubunda tüm rakiplerini yenerek finale çıkma başarısını göstermiş olup final maçında şansız bir şekilde yenilerek ikinci olmuştur.

9 yaş erkeklerde Batuhan Ege Erman üçüncü, Pelin Ece Hanım Şen dördüncü olmuşlardır.

10 yaş erkeklerde Mehmet Fatih Köken 4. Olmuştur.

Kulüp oyuncularımızdan Ünzile Ecem Gürsel, Yusuf Berk Arslan, Numan Öztürk ve Mustafa Aziz Köken gruplarında zorlu ve güzel maçlar çıkarmışladır.

Bucak Gençlik Spor Kulübü Tenis Direktörü Salih ŞİMŞEK “Sporcularımız velilerimiz ve emeklerinden dolayı Antrenörlerimiz Mustafa Volkan Akın ve Özge Akın hocalarımıza, Forma sponsorumuz Fit Life Center işletme sahibi Sn. Sadık Vergili’ye, Spor ve sporcunun her an yanında olan Bucak Kaymakamımız Sn. İsmail Bayata’ya, Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’a ve Bucak Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürümüz Mehmet Kara’ya sonsuz teşekkürler sunarız.” dedi. Şimşek, Zengin sporu olarak bilinen tenisi Bucak da halkın sporu haline getirdiklerini, Bucaklı tenisçilerin turnuvalardaki başarıları ile gurur duyduklarını, ilimizi Türkiye de ve Uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcu ve ailelerini tebrik ettiğini belirti.

----- REKLAM -----