Burdur’da 9 yaşında kız çocuğuna taciz skandalı | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber Burdur’da 9 yaşında kız çocuğuna taciz skandalı | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 16° Orta
DOLAR 32,5366 %% 0.23
EURO 34,7891 %% 0.09
GRAM ALTIN 2.490,92 %% 1,16
ÇEYREK A. 4.072,65 %% 1,16
BITCOIN 2.064.442 %2.768
SON DAKİKA

Burdur’da 9 yaşında kız çocuğuna taciz skandalı

Son Güncelleme :

24 Nisan 2017 - 12:01

Burdur’da 9 yaşında kız çocuğuna taciz skandalı

Burdur merkezde 9 yaşındaki kızı iki ay boyunca taciz ettiği iddia edilen 52 yaşındaki E.K.  tutuklandı.

Burdur’da geçtiğimiz hafta dolmuşta teşhirci sapık olayının ardından bu haftaya yine iğrenç ve kabullenemez bir olay daha damga vurdu.

Gundemburdur.com ‘un haberine göre  Burdur’da Karasenir Mahallesi’nde kiracı olarak oturduğu ev sahibinin 9 yaşındaki İlkokul üçüncü sınıf öğrencisi kızını taciz ettiği iddiasıyla geçen hafta pazar günü mahkemeye çıkartılan E.K. tutuklanarak Burdur Kapalı Cezaevine götürüldü.

Anne D.S. kızının iki aydır tacize maruz kaldığını evlerinde misafir olarak bir yakınlarına anlatması sonucu öğrendiğini belirtti.

Kiracılarını eve çağırarak olayı itiraf ettirdiğini ve ses kaydını aldığını söyleyen S. daha sonra Emniyete haber verdiğini ve şahsın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığını söyledi.

S., “bu benim için çok acı bir olay. Kızım küçücük kalbiyle, küçücük yüreğiyle mücadele etmiş. Çok zor bir durum. Diğer anne babalar çocuklarına sahip çıksın. Benim çocuğum olayın üzerinden günler geçmesine rağmen bu olayın acısıyla yaşıyor.” dedi.

S., şunları söyledi; “Çocuk 20 gündür çok sinirli ve agresif bir yapıya sahipti. Davranışları değişti ve duygusal bir patlama yaşadı. Evimizdeki misafir ‘neden böylesin’ diye sorunca ‘hala seninle görüşmek istiyorum, özel konuşalım’ diyerek olayı anlatmış. Misafirimiz, E.K.”yi evden çıkartmamız gerektiğini söyledi. Şahısla konuştum. Olayı olduğu gibi itiraf etti. Ses kaydını aldım. ‘gerekli yerlere verebilirsin’ dedi. Şu anda tutuklu.”

Kızının psikolojik olarak çok yıprandığını anlatan S., “Çocuğum şu an bitik bir durumda. Kızım ‘anne git basınla konuş, herşeyi açıkla. Herkes öğrensin. Bana yapılanlar, başka çocuklara yapılmasın’ Ben utanmıyorum, çekinmiyorum. Benim çocuğum bir şeye maruz kaldıysa bu benim çocuğumun değil yapan kişinin ayıbıdır. Bir çocuktan faydalanmak gerçekten çok acı verici. Herkesin çocuğu kendine kıymetlidir. Ama ne olur çocuklarına sahip çıksınlar. Erkek kız hiç fark etmiyor.” diye konuştu.

S., , tacizi itiraf eden E.K’nin mahkemede ‘çocuk benden yapmamı istedi, yapmazsam bağıracağını söyledi’ diye ifade vermiş. 9 yaşındaki çocuk nereden bilsin. Benim çocuğuma iftira atıyor. “ diye konuştu.

Kaynak: Gundemburdur.com

----- REKLAM -----